Auala e tausia ai le masini ipu pepa

E fa'afefea ona fa'atumauina le masini ipu pepa pe a malepe i lo tatou olaga i aso faisoo?Ipu Pepa, Ipu Pepa mai mea mata (pepa) i oloa (fausia ipu pepa, Pepa ipu-RRB- e alu i ni faiga se tolu: lomitusi, oti-oti, faʻailoga, ma mai le pusa pusa meaai na o le lua faiga: oti-oti. I lena taimi, i le faaopoopo atu i le tele o tagata gaosi oloa tutoatasi iuga o faiga uma, o le tele o tagata teu tupe i le amataga o le a lolomi ma oti-tipi faiga e lua i fafo atu o le faaiuga. .
 masini2

Masini Ipu Pepa, masini Ipu Pepa ua le lelei pe fa'afefea ona fai?Mo le Pepa Ipu masini, Pepa Bowl masini tausiga ma le toe faaleleia, e le manaʻomia ni tekinolosi faʻapolofesa lelei, ae manaʻomia sina mafaufau malosi, e manaʻomia le malamalama i se faʻasologa o cam, faʻasologa o filifili, faʻapea foʻi ma nisi o mataupu faavae o le pusa vili, o vaega o le lubrication sili ona lelei ma le taofiofia o se tulaga talafeagai mo le faagaoioiga masani o le masini, faapea foi ma le aafiaga o le pulea o le vevela o vevela taitasi i luga o le ipu pe a uma le faʻapipiʻiina (faʻapipiʻi) vevela maualuga tele pe maualalo tele. o le a maua ai se ta'eta'e po'o le tafe ile pito i lalo ole ipu.

masini
Ae mo le Domestic Paper Cup machine, na o le pau lava le vaega o le faafitauli o le Knurling machine, o lenei vaega o le autu autu, o le mamafa e le mafai ona maualuga tele, mo le masini uelo Ultrasonic, e tatau ona fetuutuunai le telefoni, aua le mamafa tele, ma faamolemole taumafai e faatumauina le paleni o le mamafa.I se faapuupuuga, e tusa lava po o le a le ituaiga masini Ipu Pepa, faamolemole ia mautinoa e gauai atu i vaega uma o le taimi felagolagomaʻi, le laulau rotary ma le mautu o auala.I totonu o le masini ipu pepa poʻo le faʻaogaina o masini ipu pepa, o le siaki muamua o le tele o vaega o loʻo i luga.


Taimi meli: Feb-20-2023