Siosiomaga Ipu masini, Pepa Bowl faʻamatalaga masini

Ina ia ausia manaʻoga o le alualu i luma o agafesootai, e tatau i tagata soifua ona gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga.Ipu Pepa, Pepa Pepa, Pusa meaai vave pepa o le mea sili ona taua o le 21st senituri laulau lanu meamata.O le gaosiga o le Ipu Pepa, Pepa Pepa ma Pepa Lunch Box o se galuega faʻamoemoe.O le poloketi o loʻo i ai le lelei o le laʻititi laʻititi, maualalo le faʻaaogaina o le eletise, maualalo le malosi o tagata faigaluega, maualuga le gaosiga, faigofie le faʻaogaina ma le maualalo o tupe teufaafaigaluega.O le fa'asā atoa o le fa'aogaina o mea fa'a'ofu'ai palasitika lafoa'i a le lalolagi o lo'o fa'atupula'ia le suiga o le gaosiga o mea'ai laulau palasitika.
Masini ipu Pepa2(1)

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le tatou atunuʻu ma le faʻaleleia atili o tulaga o le soifuaga o tagata, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia le soifua maloloina o tagata.I le taimi nei, o ipu pepa faʻaaogaina ua avea ma mea e manaʻomia mo le taumafaina o tagata i aso uma i le tele o vaega tau tamaoaiga, o loʻo valoia e le au atamamai: i le tolu tausaga talu ai, o meaʻai pepa pepa o le a vave ona saluina le atunuʻu, ma se numera tele o aiga, o loʻo faʻateleina lona maketi ma fa'alautele.Ose faiga masani mo ipu laulau palasitika e fa'ai'u ai lana tala fa'asolopito, ma ua avea ipu laulau pepa ma aga masani.

Masini ipu Pepa3(1)

Fa'atonu fa'avavevave fa'aliliuga fa'asolosolo (faigofie fetu'una'iga o le saosaoa o le gaosiga), mata'ituina o le photoelectric: fa'ailo fa'aletonu otometi, faitau.E tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau mamanu ma faʻapipiʻi le gaosiga, e ala i le sui sui e mafai ona maua ai le tele o ipu pepa, e ausia ai le tele o oloa.1. O le pepa ua uma ona lolomi fa'apeipepa (o le ipu ua tatala) e otometi lava ona fa'agaioia ma fa'atusa i foliga o se ipu pepa.2. O le puipui ipu o le ipu pepa e fusifusia e ala i le vevela (e tusa ai ma uiga o le PE ufiufi pepa) .3. O le pito i lalo o le ipu pepa, le faʻaogaina o le upega tafaʻilagi, fafaga pepa otometi, avanoa.Fa.Ipu tino, pito i lalo ole pipii: vevela ea feula adhesion.5. Knurling: fa'ainisinia o le pito i lalo o se ipu pepa e fa'aoga ai se vaega o lomitusi.6. Crimp: o le Crimp i le gutu o se ipu pepa.


Taimi meli: Apr-18-2023